Livrare si plata

CUM PLATESC

Pentru a achita produsele comandate pe Biaggio.ro aveti la dispozitie

  • Plata numerar sau rambus
  • Plata cu cardul

Plata numerar/ramburs
Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Agentul de curierat este obligat sa ofere clientului o chitanta nefiscala care atesta efectuarea platii.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii. Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, biaggio.ro foloseşte platforma MobilPay.
Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi MobilPay.
În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată MobilPay. SC Biaggio Markt SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.biaggio.ro se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Alessandro Biaggio isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre Alessandro Biaggio la adresa de e-mail office@biaggio.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Alessandro Biaggio.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Alessandro Biaggio va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

LIVRARE

Livrarea produselor se va face doar pe teritoriul Romaniei. Alessandro Biaggio isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor in maxim 48 ore.

Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare. Biaggio Markt isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.

1. Termenul de livrare este de maximum 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii dvs.

Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare a produsului sa fie mai mare. In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.

2. Produsele comandate pot fi livrate prin curier rapid, cu plata ramburs.

3. In cazul in care optati pentru livrarea prin curierat rapid, se va factura un cost de transport de 15 RON + TVA pe comanda.

In cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.

4. Coletul poate fi desfacut numai dupa acceptarea si achitarea rambursului.

Garantam continutul coletului in conformitate cu comanda dumneavoastra.

5. Eventualele sesizari (legate de garantie, returnare, schimb,livrare) pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clientii.

Acesta poate fi contactat zilnic, de luni pina vineri, intre orele 11:00 si 20:00, la telefoanele afisate pe prima pagina a site-ului.

6. Biaggio.ro distribuie si accepta doar cumparatori din Romania.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare Alessandro Biaggio isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Alessandro Biaggio care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

CALITATE

Toate produsele comercializate prin acest site sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastra sa corespunda unui nivel calitativ cat mai inalt, acestea sunt strict verificate inainte de ambalare in vederea livrarii. Chiar si in conditiile de maxima atentie pot aparea probleme, astfel, pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara fara riscuri, toate produsele defecte din fabricatie, fara a prezenta semne de uzura, vor fi schimbate fara costuri suplimentare, in cel mai scurt timp posibil.

PROBLEME LEGATE DE COMANDA SI ALTE RECLAMATII

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a fi rezolvate prin e-mail sau cu consultantii nostri in vanzari, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita, prin email la adresa office@biaggio.ro sau la numarul de tel 0720229224.

Inchide

Biaggio

Ghete si pantofi sport din piele pentru barbati

Inchide

Autentificare

Inchide

Cos (0)

Cosul este gol Niciun produs in cos

Biaggio

Ghete si pantofi sport din piele pentru barbati
Inchide