Termeni si conditii

Website-ul www.biaggio.ro este operat de catre BIAGGIO MARKT SRL-d, societate înregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J40 /15037 /2013, CUI:32558693, cu sediul social în Municipiul Bucuresti, Str Racatau nr 3, Sector 3, România, tel: 0720229224.
Prezentul document stabileste termenii si conditiile în care puteti utiliza site-ul www.biaggio.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate în acest document.
Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele mentionate este interzisa.
BIAGGIO MARKT SRL poate aduce în orice moment modificari asupra continutului site-ului www.biaggio.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.
Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.
Toate materialele postate pe acest site, si site-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Aceste materiale apartin societatii Biaggio Markt SRL sau filialelor sale, putând fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai în scop non-comercial. Termenul de materiale vizeaza: fotografii, imagini, ilustratii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, marci comerciale si alte materiale continute în acest site, precum si software-ul utilizat în proiectarea si dezvoltarea site-ului.
Materialele continute în acest site sunt afisate numai pentru scopuri informationale si promotionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal si non-comercial. Descarcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisa numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisa reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, stergerea, adaugarea, modificarea, crearea unor lucrari derivate, vinderea sau participarea la vânzarea oricaror materiale din continutul acestui site, al oricarui software aferent. Orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fara acordul prealabil, în scris, din partea SC Biaggio Markt SRL, este strict interzisa.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Alessandro Biaggio isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Site-ul www.biaggio.ro este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse Alessandro Biaggio.Potrivit OG34/2014 produsela achizitionate la distanta se pot returna in 14 zile lucratoare de la primirea comenzii..Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), Alessandro Biaggio va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

CONFIDENTIALITATE

Alessandro Biaggio se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza noastra de date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Alessandro Biaggio are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
GARANTIE PRODUSE
Pentru produsul achizitionat din magazinele noastre, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii. Pentru orice defecte pe care le-ati putea descoperi în aceasta perioada de timp va invitam sa aduceti produsul cât mai repede la unul din magazinele noastre pentru a fi evaluat.

Conditii de garantie
Garantam ca produsul achizitionat de la Sc Biaggio Markt SRL este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezinta elementele de identificare ale marcii legal înregistrate) si lipsit de orice defect.
În conditiile respectarii instructiunilor de întretinere, produsul prezinta parametri de calitate si performante normale (la care consumatorul se poate astepta în mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizarii. Durata medie a utilizarii este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternarii purtatului a minimum 3 perechi de încaltaminte. Trebuie sa luati în considerare faptul ca, odata cu timpul si cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzura, iar aceasta nu reprezinta un defect.
Important: Garantia se aplica doar în cazul în care cumparatorul face dovada achizitiei produsului – este obligatorie prezentarea bonului de casa sau a facturii fiscale.
Prezenta garantie nu afecteaza drepturile consumatorilor conferite de legislatia in vigoare(legea 449/2003; OG 21/1992; OG 34/2014).
Modalitati de asigurare a garantiei: Garantia va fi asigurata în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizarii.
• Repararea produsului
• Înlocuirea produsului – daca acesta nu poate fi reparat
• Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Conditii în care garantia devine inaplicabila sau nula
• uzura morala si uzura fizica normala a produsului
• decolorarea produsului sau a unor parti componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura, umiditate, ploaie, zapada, etc.)
• deteriorari ale produsului în urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet, etc.), accidente, incendiere sau furt
• defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea în conditii improprii (temperatura si umiditate excesive, socuri termice – variatii de tip cald / rece, imersare, etc.)
• defecte cauzate de utilizarea neadecvata, în mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau în conditii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat si proiectat – umplerea excesiva a gentilor duce la deteriorarea acestora
• interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului
• deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori
• întretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)

Nu se considera defecte de fabricatie, ca urmare nu fac obiectul acordarii garantiei:
• particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati – tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele Alessandro Biaggio
• pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra si poate colora usor haina cu care vine în contact. Acest lucru se întâmpla la primele purtari, pâna produsul dobândeste o patina unica, si nu este considerat defect.
• micile neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual.
• pieile care au fost ceruite si lustruite manual: în acest caz pielea continua sa se “uzeze” în mod natural – escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.
• Achizitionarea unei marimi necorespunzatoare.

Inchide

Biaggio

Ghete si pantofi sport din piele pentru barbati

Inchide

Autentificare

Inchide

Cos (0)

Cosul este gol Niciun produs in cos

Biaggio

Ghete si pantofi sport din piele pentru barbati
Inchide